Březen 2012

12.03.2012 19:02

30.3.

Tak a Daisy je naočkovaná :) a zeptala jsem se kolik by tak cca stála kastrace. No mám zavolat na konci dubna a dohodnem se jestli jo nebo ne. Byla bych ráda kdyby to vyšla ať nemá chudák zase problémy s háráním a taky ať dají pokoj psiska :D 

Jinak ucho od Tobyho už trochu začíná být klapaté :D, ale ještě tak trochu se staví :D

 

28.3.

Dneska mi konečně přišly prachy za letáky :) Tak jsem šla zapalatit výstavu do Hranic :) a pak na cvičáááááááááááááááááák. Myslela jsem si že to bude hrůza :D, protože jsem vzala oba. Ale opak byl pravdou. Oba mooooooooooc šikovní. 

Jinak Toby má náušnici :D :p

Uvidíme, jestli to jeho ušisko bude klapaté :)

25.3.

Já už chci 21.4. :) jak já se těším na Hranice na nové lidičky :) A doufám, že přemluvím rodiče ať jedou se mnou i do Šenova :)

 

Daisy je velká šikula na obranách :) začíná mít bombovní zákusy. Ale na jak dlouho že :D

 

↑ kámošky :) ↑

Toby je taky šikulka, ale nejvíce mě štve, že jak jsme na prochajdě tak musí žrát pořád něco :/ a taky to jeho ucho :D no uvidíme. Chci mu přilepit na ucho nějakou matičku :D, ale nevím jestli to pomůže za chvíli má 1 rok :)

 

↑ no jo chlapi si hrají :D ↑

Coco byla už včera poprvé venku :) a pěkně si pokecala s venkovními ptáky :D

 

 

 

12.3. 

 

Konečně má Coco novou klec :)

 

Byla levná :D a taky dobré je to, že ke kleci byli 2 bidýlka, 2 krmítka :) Dvířka se otevírají dovnitř i ven a u krmítek jsou dvířka :)

Jenom žebřík jsem ještě koupila a i chci jestli pojedem na fauna trhy do Ovy tak koupím nějaké hračky.

 

Jina nevím jakého kamaráda ji pořídit :) Mám 5 vybraných papouchů: Papoušek senegalský, Agapornis, Papoušek senegalský (ten se mi nejvíce líbí), Alexander a pak Andulku :)

No uvidíme :D

Daisy je nějak hubená :( a to žere skoro pořáda :D, ale tak na konci března budem odčervovat a pak 1. dubna jdem na očkování :)

Toby zase trochu přibral :D